Jumper-På väg

ZTV, 1997, Längd: 45 min.
1997 hette gruppen på allas läppar, JUMPER. Total hysteri! Tonåringar svimmade och grät vart än de framträdde. Vi bevakade deras första klubbturné och filmade deras förvandling från vanliga småstadsgrabbar till popstjärnor. De förstod nog inte själva hur populär deras musik var under tiden vi spelade in vår film. De hade heller inga färdiga one-liners eller stylad pojkbandslook. De var, tack och lov, bara sig själva. I filmen möter du Niklas, "Linda", Jonas, Preben och Martin på turne i bl.a Trollhättan, Stenungsund, Stockholm och Åre. Kontakta oss för DVD.

Ur filmen 1: Jumper-på väg

Ur filmen 2: Jumper-på väg

Jonas i snygg skjorta
Niklas bakom sina solglasögon
Martin röjer
Jonas diggar
Efterfest
Live
Videoinspelning
soundcheck
Backstage
Liseberg
Linda och hamburgare
Live
On the road
Efter gig
Bussen
Autografer
Niklas
Preben
Lycklig fan
Preben solar
Gruppbild
Liseberg rep
backstage
Signering
Backdrop