Om HBP - Housebars Produktion

Housebars Produktion är ett svenskt bolag med kontor i Göteborg, Sverige och Kampala, Uganda. Bolaget etablerades 1997 och har sedan dess producerat ett flertal prisbelönta filmer som medverkat på många av de stora internationella festivalerna. Utöver dokumentärfilm arbetar vi inom följande områden:

Informationsfilm.
Bland våra uppdragsgivare kan nämnas Rädda Barnen, Karolinska Institutet, Göteborgs Kommun, Sverea/IVF och Oslo Tekniska museeum.

Frilansuppdrag:
Bengt åtar sig fotografuppdrag på frilansbasis. SVT för det mesta men även åt mindre produktionsbolag. Suzanne åtar sig producent och researcharbete i projekt baserade i Afrika.

Kursverksamhet:
Vi erbjuder kurser i allt från storytelling till kamerateknik. Vi anordnar även workshops och håller föreläsningar runt om i Sverige och utlandet. 

Research: I Sverige och framför allt Uganda tillhandahåller vi hjälp i samband med produktioner som berör Östafrika. Vi erbjuder information, arkivsök och researchfoto inför er kommande produktion. Housebars Produktion, Kampala erbjuder dessutom ett fullt utrustat kontor med boende och transportmöjligheter för att underlätta extern produktion i Uganda och Östafrika.

Uthyrning: Vi har även möjlighet att hyra ut kamerautrustning. Kontakta oss för mer info.

Informationsfilm

HBP producerar företagspresentationer och övrig informationsfilm. Vi har lång erfarenhet och behärskar samtliga områden inom filmproduktion. Från idé till färdig ...

CV Bengt

Bengt Löfgren, f. 1965 Filmare, fotograf, regissör www.housebars.comUtbildningHovedskous Målarskola, Göteborg 1991-93 Ljud och bildskolan, Varberg 1995Filmer i u ...